Gebr. Bakker Metaal Recycling - Verwerkers van alle soorten metaal

Over BDM Recycling


Historie van BDM Recycling

Auke Bakker (1e generatie Bakker) is in 1966 in Doetinchem niet alleen begonnen met het slopen van auto's en stadsbussen, maar ook voor de in- en verkoop van oud ijzer kon je bij hem terecht. De eerste stappen werden gezet en in de loop der jaren is BDM recycling uitgegroeid tot een professionele organisatie met regionale bekendheid waarbij mens en milieu voorop staanLees meer over de historie van BDM Recycling »
 

Wie zijn wij 

Voor BDM Recycling staan mens en mileu centraal bij de dagelijkse bedrijfsvoering. De bedrijfsvoering wordt door onderstaande kernwaarden geborgd. Naast de kernwaarden zijn er business principles geformuleerd die invulling geven aan de geldende normen en waarden. Lees meer over de wie wij zijn »

Werkwijze

BDM Recycling beheert de afvalstromen van lokale alsmede landelijke organisaties. De klandizie varieert van lokale leveranciers tot fabrikanten, groothandels en andersoortige metaalbewerkings- en verwerkingsorganisaties. Dit op het gebied van metaal (ferro en non-ferro). Lees meer over onze werkwijze »
 

Contact

Heeft u interesse in onze diensten of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Openingstijden:
Ma- Vrij 8.00 uur tot 16.30
Zaterdag van 09:00 tot 14:00  uur

BDM Recycling Doetinchem
Roerstraat 11
7005 BS Doetinchem, the Netherlands

Tel: (+31) 0314 325 896
Email: doetinchem@bakkermetaalrecycling.nl

KVK 56186525
BTW nr NL852010850B01