Gebr. Bakker Metaal Recycling - Verwerkers van alle soorten metaal

Inkoop van metalen

Inkoop van metalen

Gebr. Bakker Metaalrecycling neemt alle soorten metalen in. De inkoop geschiedt middels telefonisch contact ondersteund met beeldmateriaal, het beoordelen van een monster of door fysieke aanlevering.

Om metalen te kunnen inkopen moeten gewichten worden bepaald, deze handelingen geschieden met de moderne autoweegbrug met een maximaal meetbereik van 60.000Kg per weging, voor kleine hoeveelheden is een aparte plateauweegschaal beschikbaar met een maximaal weegvermogen van 3.000Kg per weging.
De gewichten komen rechtstreeks electronisch binnen in de weegcomputer van beide weegschalen en komen via voorgeprogrammeerde inkoopprijzen meteen in een overzichtelijk weegbon/afrekenbon uit de printer.

Aangeleverde materialen worden zorgvuldig gesorteerd, en indien nodig ontdaan van vervuilingen waardoor uitsluitend schone materialen per soort worden opgeslagen.
De ingekochte metalen worden per soort in speciaal aangelegde sorteervakken, containers of duwbakken geplaatst.

Hierna volgt bulktransport naar de eindverwerkers, door deze werkwijze is het mogelijk altijd een meer dan goede prijs te kunnen bieden voor aangeboden metalen.
Het ophalen van metalen bij de opdrachtgevers is uiteraard ook een mogelijkheid, dit kan met containers of oprijwagens.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met specifieke wensen en behoeften, bijvoorbeeld als het gaat om een snelle financiele afhandeling.